صفحه اصلی درباره روابط عمومی   اطلاعیه آلبوم تصاویر خبرنامه ماهنامه چاره ارتباط باما

آیین تکریم و معارفه روسای قدیم و جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد کنگاور

با حضور دکتر فرهاد گل محمدی رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه, حجت الاسلام و المسلمین امین معظمی مسئول نهاد مقام معظم رهبری دردانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه, وحید مرادی مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه ، دکتر حسن امیری رییس دبیرخانه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه و معاونان توسعه  مدیریت ، پژوهش و فناوری  به همراه مسوولان وجمعی از کارکنان و استادان واحد کنگاور در سالن جلسات این  واحد برگزار شد.

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه ضمن خیر مقدم به همکاران و مسوولان استان کرمانشاه و واحد کنگاور بیان کرد : خدا را شاکرم که بعد از مدتی خدمت عزیزان رسیده و از نزدیک با دانشگاه و مشکلات ان آشنا شدم، در این سفرهای استانی برکتی است که مشکلات واحد ها و مراکز را ازنزدیک ببینیم تا بتواینم گره ایی از مشکلات آنان باز کنیم.

حجت الاسلام امین معظمی اظهار داشت: همانطور که در اموزه های  قرانی کریم  ذکر شده یکی از سنت های حتمی و ضروروی خداوند متعال سنت ازمایش است و آیات زیادی داریم که خداوند متعال می فرماید ما انسان را خلق کردیم تا مورد ازمایش قرار دهیم، چیزی که مهم است موضوع حب ریاست و جایگاه است و در روایات آمده است که اخرین صفات اخلاقی که از سینه صدیقین خارج می شود حب جایگاه و مقام است لذا باید خیلی مراقب باشیم .ایشان تأکید کرد : این مسولیت یک ابزار است برای خدمت و چقدر خوب است که انسان وقتی از صندلی جدا می شود وجدانش راحت باشد. و خداوند می فرمایند ما این بهشت و سرای اخرت را برای کسانی قرار دادیم که حتی اراده برتری طلبی و فساد در زمین انجام ندهد این به نظر من مصداق با ارزش افرادی هستند که مسئولیت می گیرند یعنی ادم دنبال این باشد که خود را برتر از دیگران بداند و یا از جایگاه سو استفاده نماید این از مواردی است که حتی بوی بهشت را به مشام  انسان نمی رساند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه نیز  با ابراز بیاناتی گفت:بعضی اوقات بین خواستن و توانستن فاصله است ولی شرایط اجازه اجرای برنامه ها را نمی دهد اما اگر فرد تلاش خود را انجام دهد پیش خود و خدای خود رو سفید خواهد بود،واحد کنگاور در بسیاری از حوزه ها مشکلات خاصی ندارد و بیشتر مشکلاتش موضوعات مالی است که البته بیشتر واحد های کشور نیز این مشکل را دارند، کارکنان و اعضای هیات علمی نیز باید تلاش کنند و راهکار ارئه بدهند تا مشخص شود چگونه می توان از این مشکلات مالی عبور کرد زیرا اگر کارکنان خودشان پای کار باشند قطعا مشکلات کمتر است و  تا زمانی که خود مجموعه نخواهد کار انجام نمی شود.

دکتر فرهاد گلمحمدی ادامه داد: در خصوص بخشنامه الف و ب  ویژه اعضای هیات علمی این بخشنامه در استان کرمانشاه باید از اسفند ماه 99اجرا می شد ولی به دلیل اماده نبودن زیر ساخت ها  از اول شهریور 1400 اجرایی شد و یکی از دلایل صدور بخشنامه مذکور این است که استاد در دانشگاه حضور داشته باشد.

ایشان خاطر نشان کرد: دانشگاه کارش با آموزش و پرورش متفاوت است،  آموزش و پرورش وظیفه اصلی اش آموزش است و در کنار ان به موضوعات پژوهشی و فرهنگی و... می پردازند اما در دانشگاه علاوه بر کار اموزشی کار پژوهشی فرهنگی نیز انجام می شود و باید در تمام امور همکاری و مشارکت داشته باشیم و اعضای هیات علمی در طرح الف و ب می توانند به دانشگاه کمک کنند و برای جذب دانشجو ایده بدهند یا بعنوان استاد مشاور فرهنگی به حوزه فرهنگ کمک کنند. وی تاکید کرد : دانشگاه مال همه ما است و خوشحال نشویم که مسوول جدید آمده شکست بخورد چون شکست مسوول فقط شکست او نیست بلکه شکست کل مجموعه است و مسوول جدید نیز بایستی از مسوولان قبلی مشاوره وکمک بگیرد و حرمت آنان نیز باید حفظ شود.

سرپرست جدید واحد کنگاور نیز بیان کرد:از دکتر گل محمدی بابت اعتماد به بنده تشکر  می کنم و انشالله با کمک همکاران بتوانیم اهداف دانشگاه را به پیش ببریم.

دکتر عزیزاله رحمتی  خاطر نشان کرد: در سند تحولی دانشگاه لازم است اشاره ایی داشته باشیم به دیدگاه بینانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) که فرمودند دانشگاه به جهت نقش فرهنگی , اجتماعی و سیاسی منشا همه تحولات است و دانشگاه باید انسان سازی کند  و در حفظ استقلال کشور و تداوم انقلاب اسلامی نقش بسیار زیادی ایفا کند.

وی  در ادامه گفت: مقام معظم رهبری نیز همین دیدگاه را دارند و بارها فرمودند دانشگاه و دانشگاهیان باید تلاش کنند اساتید و دانشجویان متخصص و فرهیخته و انقلابی تربیت کنند تا بتوانند روحیه کار افرینی و ثروت افرینی را ایجاد کنند .

در پایان این مراسم ضمن قدر دانی از زحمات دکتر رضا توشمالانی ، دکتر عزیزاله رحمتی رسماً به عنوان سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد کنگاور معرفی و حکم ایشان ابلاغ شد.

© تمام حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد کنگاور می باشد .